Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15:00, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, în etapa a VIII-a a Ligii a 3-a, Seria a VII-a! Deși are probleme de lot în urma jocului cu CSM Reșița, echipa antrenată de Boșco Vișatovici este decisă să ia sâmbătă toate cele trei puncte!

Cărășenii stau mai bine în clasament decât adversara lor de sâmbătă, fiind pe locul 4, cu 11 puncte obținute, în timp ce Viitorul este pe 7, cu 7 puncte. Danci și Circa nu vor juca fiind suspendați, iar probleme medicale mai au și ceilalți fundași centrali din lot, Bărbulescu și Banac. Totuși, Boșco Vișatovici speră că va alinia la start un prim 11 care să-i asigure Lupacului un nou succes în această serie.

„Stăm cam rău cu lotul, avem probleme la tot axul central. Ambii fundași centrali titulari ai noștri sunt suspendați, este vorba despre Cristian Danci și Dragoș Circa. Ceilalți fundași centrali din lot, Bărbulescu și cu Banac sunt incerți deocamdată și sperăm ca până în ziua meciului să se refacă pentru a-i putea folosi. Ne așteaptă un joc destul de greu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. În etapa trecută am pierdut la ultimele faze ale meciului, este frustrant acest lucru, dar am încercat să-i aduc pe jucători cu picioarele pe pământ și să se concentreze doar pe jocul de sâmbătă. Am spus imediat și după înfrângerea din etapa trecută, avem copii de 16-18 ani în lot și trebuie să înțeleagă că jocul cu CSM Reșița a trecut, este istorie și ne așteaptă acum cel cu Viitorul Pandurii 2. Sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc și noi suntem deciși să le obținem. Nu pot spune că avem prima șansă, chiar dacă suntem peste ei în clasament. Niciun joc nu se aseamănă cu celălalt. Noi nu avem tot lotul valid pentru acest joc și cu atât mai mult va fi un unul dificil. Dacă am fi avut tot lotul apt aș fi avut o siguranță, o bază de la bun început că vom face un joc reușit. Este greu și încercăm ca până la ora jocului să avem un prim 11 care poate să obțină victoria. Vrem să arătăm că deși suntem o echipă mică, vom încerca mereu să jucăm un fotbal frumos. Până în iarnă nu putem discuta de eventualele transferuri, dar cu siguranță că mă voi pune la masă cu conducerea și vom încerca să mai completăm lotul cu câțiva fotbaliști. Eu zic că Lupacul poate mult mai mult în această serie și de aceea avem nevoie de un lot mai numeros, deoarece vedeți că apar suspendări și accidentări de-a lungul campionatului”, a spus Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru