Lucrările la gazon, aproape finalizate! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Lucrările la gazonul de pe stadionul „Mircea Chivu” sunt finalizate în proporție de 80%. Din spusele președintelui Cristi Bobar, rosso-nerii vor avea un teren de nivelul Ligii 1!

Cu toate acestea, timp de trei săptămâni de acum înainte, echipa se va pregăti tot pe terenul sintetic din Valea Domanului și pe cel cu iarbă de la baza Gloria.

„Suprafața de joc a terenului de iarbă din Valea Domanului este finalizată în proporție de 80%. S-au făcut până acum lucrări la teren, acesta arată foarte bine și la data finalizării sunt convins că vom avea o suprafață excelentă de joc. S-au montat 22 de aspersoare, s-a făcut acea nisipare prin care s-au depus peste 20 de tone de nisip în teren, iar încă trei săptămâni de acum înainte, nu va mai intra nimeni pe teren și mă refer aici inclusiv la echipa noastră de fotbal. Vom continua săptămânal cu tratamentele pentru suprafața de joc, va fi supraînsămânțare, vor fi perforaje și erbicidare, toate făcute până în luna octombrie. În momentul de față chiar avem un gazon foarte bun, arată excelent, iar în aceste zile au fost multe ploi, am verificat terenul dacă ține apă, lucrurile sunt în regulă și partea bună este că acest gazon a avut un drenaj foarte bun. Sunt sigur că vom avea un teren de nivelul Ligii 1 până la startul de campionat, lucru pe care mi l-am dorit foarte mult”, a declarat Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru