Lucrările AquaCaraş, supravegheate pe aproape 7 milioane de lei! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Lucrările derulate de operatorul de apă în județ vor primi asistență tehnică de la o firmă din București!

Conform unui comunicat AquaCaraș, infrastructura de apă și apă uzată din județ va fi modernizată grație unui proiect ce urmează a fi derulat în mai multe faze. Pentru ca totul să decurgă bine, AquaCaraș a semnat recent un contract de asistență tehnică pentru supravegherea lucrărilor din cadrul proiectului mai sus amintit. Aceasta va fi asigurată de către o companie din București, specializată pe servicii de consultanţă şi inginerie în domenii cu relevanţă pentru protecţia mediului.

Concret, compania din București va supraveghea execuția și progresul lucrărilor, va monitoriza ritmul de lucru, va asigura calitatea lucrărilor și va răspunde de situațiile de lucrări și de cererile de plată ale constructorului. „Valoarea contractului de lucrări este de 6,85 milioane lei, fără TVA. Durata de execuție este de 26 de luni. Proiectul este cofinanțat din fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020”, se arată în comunicatul amintit.

JCS-Ionel Ivaşcu

Adaugă comentariu