Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Tânărul atlet de la CSȘ Caransebeș (foto – în fruntea cursei) a ocupat locul 4 în proba de 3.000 de metri la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Maribor, o adevărată olimpiadă a tinerilor europeni sub 18 ani!

Fondistul pregătit de antrenorul federal Cristian Dragomir a ratat la mustață o medalie, pentru doar câteva zecimi de secundă, chiar dacă a terminat cursa cu record personal (8:22.79), foarte aproape de recordul național.

„Mă gândesc cât de aproape de medalie a fost Lucian într-o companie extrem de selectă, cu cei mai buni atleți europeni în proba de 3.000 de metri și Lucian a ocupat locul 4, foarte aproape de medalie. Felicitări, Lucian, ai realizat un PB important și te-ai apropiat de recordul național. Să ții minte că VIITORUL INCEPE AZI! Rezultatul tău este cel mai bun rezultat din județ la atletism până la această dată la nivel internațional. Acest loc 4 aduce clubului CSȘ Caransebeș 17 puncte. Te felicit, Lucicane, ești deja un atlet mare, cu performanțe de nivelul seniorilor! Să o ții tot așa!”, a fost mesajul antrenorului Dragomir pentru elevul său.

La ediția precedentă a FOTE, Lucian Ștefan a obținut argintul în aceeași probă!

JCS-R.M.