Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă Politehnica Timișoara nu a reușit să se mențină în Liga 2, antrenorul reșițean Lucian Dobre a considerat că această experiență a fost cea mai interesantă din cariera lui de antrenor!

Dobre a fost secundul lui Nicolae Croitoru la Poli, iar singurul lucru pe care și-l reproșează antrenorul reșițean este faptul că ar fi trebuit să fie un pic mai curajoși, atât echipa tehnică, cât și lotul de jucători.

„Din punctul meu de vedere, experiența de la Timișoara a fost perioada cea mai bună pentru dezvoltarea mea personală ca și antrenor de fotbal. Am învățat foarte multe și cred că am făcut o echipă foarte bună cu profesorul Nicolae Croitoru, un om senzațional și un mare cunoscător de fotbal. Singurul lucru pe care mi-l pot reproșa este faptul că nu am fost destul de curajoși. Poate ar fi trebuit să fim. Am muncit foarte mult, dar n-am reușit, din păcate, să ne menținem în Liga 2. În prima parte a sezonului noi am evaluat lotul, iar în iarnă am fost toți de acord că avem echipă de Liga 2. Am încercat să îmbunătățim echipa, am petrecut mai mult timp cu fiecare jucător în parte, am lucrat mai mult individual, dar nu am reușit ceea ce ne doream. Voi vedea ce voi face pe viitor, deocamdată mă bucur de activitățile pe care le face Mundo Reșița și de colectivul pe care-l avem în toate filialele din județul Caraș-Severin”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

JCS-Ștefan Moraru