Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fondatorul ACS Mundo Reșița, Lucian Dobre, va activa ca antrenor secund la formația Politehnica Timișoara, ce evoluează în prezent în Liga 2. Postul de antrenor principal al ACS Mundo din Liga a IV-a Caraș-Severin va fi preluat de Cristian Chitucea!

Cel care a dat viață proiectului nostru, Lucian Dobre, ne lasă să creștem singuri. Mister a primit aprecieri pentru toată munca și implicarea pe care a avut-o în ultimii opt ani de când s-a dedicat antrenoratului și a fost cooptat în staff-ul lui Nicolae Croitoru, care a preluat Politehnica Timișoara, echipă care activează în Liga 2. Dobre va avea rolul de antrenor secund și ne dorim să fie un pas înainte în cariera lui și să ajungă cel puțin la nivelul la care a activat ca jucător. Succes, Lucică! Familia Mundo îți va fi mereu alături!  Noi cei care suntem în familia Mundo vom duce mai departe proiectul, mai motivați și mai ambițioși. Luci, suntem siguri că te vei mândri cu noi”, este mesajul celor de la Mundo.

Echipa din Liga a IV-a a celor de la Mundo va avea un nou antrenor principal, în persoana lui Cristian Chitucea.

Tânăr, serios, preocupat și un profesionist desăvârșit la cei 27 de ani pe care îi are. Licențiat UEFA C, cursant al școlii de antrenori, Cristian Chitucea este antrenorul care a preluat echipa de liga a 4-a ACS Mundo după plecarea lui Lucian Dobre la Politehnica Timișoara. Alături de proiectul nostru de 3 ani de zile, a crescut alături de noi și cu siguranță va ajunge un antrenor de succes în fotbalul românesc. Succes, Chitu!”, este caracterizarea făcută de conducerea Mundo.

JCS-Ștefan Moraru