Caraş-Severin, Romania

LUPAC – E concluzia antrenorului Voinței Lupac, după ce elevii săi au pierdut jocul din deplasare cu ACSO Filiași, de vineri, 21 octombrie, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor!

Andrei Vaștag a înscris pentru Lupac în minutul 77, insuficient însă pentru ca Voința să obțină măcar un punct. Cărășenii au fost învinși prin două penalty-uri acordate prea ușor gazdelor imediat după pauză, în opinia lui Dobre. După această etapă, Lupacul a căzut pe locul VI, în afara play-off-ului, cu 14 puncte. Lider este Filiașul cu 22, Deva este pe II cu 21, iar pe III este Șimianul cu 16 puncte. Târgu Cărbunești este pe locul IV, tot cu 16 puncte, dar cu un golaveraj inferior față de Șimian.

Totuși, în ciuda înfrângerii, Dobre este mulțumit de atitudinea și prestația arătată de fotbaliștii săi.

„Am pierdut din două penalty-uri și este frustrant acest lucru. Este frustrant că munca noastră a fost taxată atât de ușor, dar acesta este fotbalul. Lucrul pozitiv este faptul că jucătorii au înțeles că trebuie să-și desfășoare altfel meciurile și antrenamentele. Fotbaliștii au început să fie maturi și mult mai solizi în jocul lor. Îi felicit pe această cale și sperăm ca în următoarele cinci meciuri să obținem cât mai multe puncte și să ne apropiem de primele locuri. Din punctul meu de vedere, acele faze din care am primit goluri nu au fost penalty-uri. M-am uitat pe filmare și au fost prea ușor acordate. Am întrebat și jucătorii, deoarece se mai întâmplă să faci penalty, dar ambii mi-au spus că nu a fost. Totuși, nu comentez arbitrajul și cred că la acest meci am fi meritat mai mult. Dacă nu ar fi existat cele două penalty-uri nu aveam cum să primim gol și am avut ocazii mult mai clare decât Filiașul. Am ratat ocazii singur cu portarul prin Jinga, Urdea și prin Vaștag. În concluzie, este o înfrângere nemeritată și puteam obține mai mult din acest joc”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

Lupac: D. Petruț, R. Dalea, D. Vasilescu, A. Săndescu, F. Cega, V. Lolea, A. Vaștag, M. Jinga, A. Caia, D. Amara și S. Urdea. Rezerve: M. Roșu, O. Dan, M. Banac, A. Giurică, F. Lucica, A. Clement, M. Podină și V. Marcu.

Pe „croați” îi așteaptă un alt joc dificil, pe 29 octombrie, acasă, de la ora 15, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești.

JCS-Ștefan Moraru