Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – 36 de apartamente, în patru clădiri independente, vor fi construite pe strada Scorușului. Reținem asta din referatul de aprobare pe care primarul Ioan Popa l-a întocmit la proiectul pus pe masa consilierilor locali, care l-au și votat în cadrul recentei ședințe de consiliu local!

Conform devizului general, obiectivul va costa 27,7 milioane de lei, TVA inclus, sumă din care 20,1 milioane de lei vor fi finanțați de către ANL, iar 7,6 milioane de lei de la bugetul local. Mai reținem că locuințele vor consta din apartamente cu una, două și trei camere decomandate. Pe lângă locuințele propriu-zise, investiția cuprinde și un drum de acces, locuri de parcare, alei pietonale și spații verzi cu arbori și arbuști.

„Prin această investiție se urmărește stabilirea unui număr cât mai mare de cadre medicale în oraș și stoparea exodului de medici spre orașe mai mari sau spre alte țări. De asemenea, se urmărește accesul locuitorilor orașului la servicii medicale diversificate, ca beneficiari direcți ai acestei inițiative”, a specificat primarul în referatul de aprobare.

JCS-I.I.