Liceul Traian Vuia din Resita merge la turneul II - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Handbaliştii reşiţeni, juniori II, pregătiţi de profesoara Lucia Moruţ, sunt neînvinşi în Seria H.

Echipa de handbal juniori II a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa va participa la finele acestei săptămâni, la Timişoara, la cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional rezervat acestei categorii de vârstă, Seria H. Handbaliştii reşiţeni, pregătiţi de profesoara Lucia Moruţ, sunt neînvinşi în această serie, după primul turneu, desfăşurat în luna septembrie, în muncipiul de pe Bârzava, având punctaj maxim. De altfel, reşiţenii şi-au manifestat clar intenţia de a se califica în turneul semifinal de pe primul loc din Seria H, pentru că au un lot experimentat, nu mai puţin de şase componenţi ai echipei având dublă legitimare cu prim-divizionara CS Caraş-Severin.

„Mă bucur că aceşti sportivi au ajuns la un nivel foarte ridicat de cunoştinţe în handbal şi mă pot baza pe ei la fiecare meci, a spus prof. Lucia Moruţ. Am încredere în ei, pentru că ştiu ce antrenez şi am speranţa că mulţi dintre ei vor ajunge să joace la echipe de top. Sunt bucuroasă şi de această colaborare cu CS Caraş-Severin, aţi văzut meci de meci juniori II în meciurile oficiale din Liga Naţională.”

Liceul Teoretic Traian Vuia va juca, la turneul de la Timişoara, după următorul program: vineri, 29 noiembrie, cu CSS Lugoj; sâmbătă, 30 noiembrie, cu LPS Banatul Timişoara şi cu Unirea Sânnicolau Mare.