Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Prin votul acordat azi, președintele Consiliului Județean este candidatul PNL la Senat, pe prima poziție. La Camera Deputaților, pe prima poziție este Marcel Vela, urmat de Dumitru Rujan!

Scena politică a fost un pic buimăcită de jocuri ale unor personaje care au încercat să-l scoată din schemă pe Romeo Dunca prin diverse manevre. Până și Forța Dreptei a decis să-l pună pe Dunca – deși e liberal – primul pentru Camera Deputaților. În pofida declarațiilor explozive caracteristice șefului județului, acesta a fost cumpătat înaintea ședinței BPJ, spunând că nu-i va părăsi pe liberali decât dacă aceștia îl vor alunga. „Vă mulțumesc pentru înțelegere și am încredere în rațiunea fiecăruia. Cu atât mai mult cu cât orice mutare de tabere e în favoarea PSD și defavoarea PNL.“, a spus Dunca înaintea votului.

Activitatea sa la șefia județului a cântărit mult și a fost apreciată de liberali, astfel că astăzi, acesta a fost votat pe primul loc pentru Senat, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL, care s-a desfășurat la Băile Herculane, deși nu a fost prezent. Dunca a obținut 18 voturi, urmat de Felicia Quint, care a fost votată de 11 dintre membrii BPJ.

„Mă bucur și mulțumesc tuturor. Nici nu știu ce altfel m-ar fi scos din starea asta de deznădejde în care mă aflu de când unitatea PNL în județ s-a clătinat puțin. Așa cum după furtună vine soare, au revenit bucuria și curajul de a face lucruri bune pentru că ai cu cine și pentru ce. Au revenit și mai puternic decât înainte, vă mulțumesc!“, a încheiat Romeo Dunca.

Lista PNL Caraș-Severin pentru Camera Deputaților arată astfel:

1. Marcel Vela

2. Dumitru Rujan

3. Jaro Marșalic

4. Daniel Surdu

5. Cornelia Fetea

6. Doru Cîrdei

7. Doru Coșei

La Senat, lista este deschisă, așa cum spuneam, de Romeo Dunca, urmat de Felicia Quint, Ghiță Sporea și Cătălin Golu.

În concluzie, votul de azi din BPJ al PNL CS, condus de Marcel Vela, arată că liberalii nu sunt chiar așa dezbinați cum se credea!

JCS-A.M.

1 Comentariu

Adaugă comentariu