Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Două surprize placute pentru liberalii cărășeni, Adrian Dumbravă și Eugen Cismăneanțu!

La cheful organizat de filiala județeană cu ocazia zilei de 1 Martie, la Reșița, președintele Marcel Vela a prezentat colegilor prezenți la Sala de evenimente Rogge un nou viitor coleg din Caransebeș, în persoana managerului Spitalului Municipal de Urgență, Adrian Dumbravă.
Cunoscut deja opiniei publice din Caraș-Severin prin organizarea unor evenimente culturale și activitatea sa ca manager care a adus spitalul din Caransebeș de la pierderi pe profit, Adrian Dumbravă este cărășean de loc, stabilit în Caransebeș și cel care a construit noul spital din Mioveni, județul Argeș.

A doua surpriză a fost prezentată ieri de senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, care comunică scurt pe o rețea de socializare că echipa PNL se mărește pentru a dezvolta și orașul Bocșa. Astfel, fostul edil Eugen Cismăneanțu, care a condus Primăria Bocșa timp de două mandate, fost lider PMP, intră oficial în rândurile PNL pentru a se implica împreună cu echipa din Bocșa în viitoarele campanii electorale.

Solicitat de redacția noastră să ofere câteva detalii, senatorul Marcel Vela ne-a precizat: Sunt doi profesioniști care ne onorează și cu siguranță vor avea un cuvânt important de spus în dezvoltarea celor două orașe și a județului Caraș-Severin. Strategiile și variantele de implicare efectivă pentru cei doi noi camarazi, în perspectiva alegerilor locale de peste trei luni, le vom stabili și anunța împreună la momentul potrivit.”

JCS-N.C.