Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA/CARANSEBEȘ – De vineri seara, în cele două municipii ale județului, iubitorii sporturilor pe gheață, indiferent de vârstă, sunt invitați să-și pună căciulile, mănușile și patinele și să se bucure de iarnă!

Vineri seara, Moş Nicolae a adus „un cadou special pentru copiii mici și mari ai Reșiței!“, după cum notează reprezentanţii municipalităţii pe o pagină de socializare, vorbind despre deschiderea patinoarului în Piaţa Tricolorului (Victoria). Iar cei care vor să se bucure de el, de gheaţă, de patine o pot face până inclusiv în 6 februarie 2020, între orele 10.00 şi 22.00. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 6 ani au intrare gratuită.

Feerie pe gheață la Caransebeș

Deschiderea patinoarului vineri seara a însemnat pentru gugulani un spectacol pus la cale de Asociația Muntele Mic Extrem și Primăria Caransebeș. Patinatorii profesioniști de la Magic Skate București au transformat gheața într-un spațiu al zâmbetelor călduroase printre piruete și echilibru, în aplauzele sutelor de copii și adulți care au venit în Parcul Dragalina, după care accesul pe gheață a fost liber.

„Chiar nu ne așteptam să fie atât de mulți copii în această seară, sper să fie viață mai multă pe acest patinoar de acum înainte și vă promit încă un eveniment înainte de Crăciun“, a spus Cipi Gaica, de la Asociația Muntele Mic Extrem, completat de primarul Felix Borcean: „A 13-a ediție e cu noroc, cu vreme numai bună pentru patinoar, iar patinatorii profesioniști ne-au arătat cum se patinează, sunt un model pentru copiii din Caransebeș”.

A.M.