Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Dacă vrei să te bucuri de călătorii plăcute și sigure, ai nimerit în locul potrivit. Lety Transport e aici pentru a-ți oferi experiențe unice, indiferent de caracteristicile destinației alese!

Lety Transport asigură servicii de transport persoane România, mai exact din Caraș-Severin, Timiș, Arad, Mehedinți, Hunedoara, Dolj, până în Austria.

De-a lungul timpului mulți clienți au ajuns să călătorească alături de Lety Pflege și să ajungă cu bine la destinație; acest fapt datorându-se seriozității și determinării echipei.

Echipa Lety Pflege conștientizează cât de important este să călătorești rapid, sigur, confortabil și la  prețuri avantajoase. De aceea, se îmbunătățesc constant și încearcă mereu să ajungă la standardul dorit, oferind diferite facilități clienților. Una dintre acestea este că duc călătorii direct la adresă.

Au reînnoit flota cu microbuze Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle și Volkswagen Transporter, toate cu 8+1 locuri.  Acestea dispun de:

– aer condiționat

– prize pentru încărcat telefoane mobile

– scaune rabatabile

În prețul biletului sunt incluse 2 bagaje.

Toate acestea duc la a avea un drum liniștit și, de ce nu, chiar relaxant: un pui de somn bine meritat, confort, liniște deplină și nici nu îți dai seama când ai ajuns, când a trecut timpul.

 Eu zic să te convingi singur! Informații și detalii: https://letytransport.ro/