Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 22 februarie, de la ora 17, în deplasare, formația Pandurii Târgu Jiu. În conferința de dinaintea jocului, atât Dorinel Munteanu, cât și nou-venitul Laurențiu Rus s-au declarat optimiști în vederea salvării echipei de la retrogradare!

„Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Acesta este primul lucru pe care ni-l dorim. Suntem în aceeași barcă. Salvarea este primul obiectiv, iar după ce ni-l îndeplinim, se vor face calcule pe mai departe. Noi ne dorim să fim de la o zi la alta mai puternici. Au venit mulți jucători noi și nu se poate forma un grup de prieteni foarte repede. Pe zi ce trece ne apropiem tot mai mult și o să fie din ce în ce mai bine. O să fim un grup foarte unit. Vom lua fiecare meci ca și când ar fi o finală. Ne interesează strict cele trei puncte”, a declarat Laurențiu Rus.

Antrenorul Dorinel Munteanu a spus: „Din data de 8 ianuarie, de când am început pregătirile, primul gând al nostru a fost salvarea de la retrogradare. Vom face tot posibilul să adunăm punctele necesare. Din punctul meu de vedere suntem pe un drum bun, dar acest lucru nu înseamnă că suntem și salvați. Vom munci foarte mult în aceste 16 etape și, împreună cu suporterii și cu iubitorii fotbalului din Reșița, vom pune umărul și vom salva echipa. Chiar dacă se spune că meciul cu Pandurii este unul ușor, în opinia mea este foarte greu. Este primul joc care vine după o perioadă de două luni de pregătire foarte grea, după 13 jucători noi aduși la echipă și toate aceste lucruri contează. Meciul de sâmbătă va fi extrem de dificil. Am fost foarte mulțumit de pregătirea făcută de băieți, dar am fost mai puțin mulțumit de jocurile pe care le-am făcut în amicale. Fiecare jucător s-a pregătit foarte bine, iar în mai multe meciuri veți vedea schimbări în echipă”.

JCS-Ștefan Moraru