Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatele Naționale de Ultra-alergare pe șosea, cu probe de 50 km, 6 ore, 12 ore și 24 de ore, au avut loc sâmbătă, 21 mai, la Timișoara!

Laura Popescu, sportivă aflată în dublă legitimare CSM Cluj-Napoca și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, a reușit să devină vicecampioană națională în proba de 6 ore de alergare. Sportiva a parcurs, de-a lungul probei de 6 ore, distanța de 70,866 km.

Legat de mărșăluitorii reșițeni, antrenorul Măzăran a precizat: „Narcis Mihăilă va participa sâmbătă la un Grand-Prix internațional, în Spania, în La Coruna, la o cursă de 20 de km. Avem speranța că, în urma acestui concurs, Narcis se va califica în primii 60 de sportivi pentru Campionatele Mondiale, la proba de 35 de km marș. În momentul actual, el se află pe locul 64 și trebuie să intre în primii 60. Marius Cocioran este deja calificat și sperăm să nu apară alte modificări în clasament. De asemenea, la sfârșitul lunii iunie vor avea loc Campionatele Naționale de 20 km marș, de la Craiova. Noi suntem acum la Buziaș și ne pregătim în continuare pentru Campionatele Naționale”.

JCS-Ștefan Moraru