Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fundaţia Comunitară Banatul Montan a mai achiziţionat recent câteva dispozitive care sunt utilizate pentru purificarea completă a aerului!

E vorba de nişte lămpi speciale care purifică aerul în prezenţa pacienţilor şi personalului, acestea fiind destinate spaţiilor care necesită o puritate microbiologică ridicată a aerului, aşa cum precizează Răzvan Todor, managerul FCBM: „Suntem în permanență în căutarea aerului curat. De cele mai multe ori îl găsim în natură, pe munte, pe dealuri, prin păduri. Uneori, însă, suntem nevoiți să ajungem și în unitățile medicale și ne dorim ca și acolo aerul să fie la fel de curat“.

Este motivul pentru care la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa au ajuns patru asemenea lămpi, respectiv două la Unitatea de Primiri Urgenţe, una la ATI şi una pe secţia de Boli Infecţioase de la Staţionarul III. Valoarea totală a lănpilor este 18.140 lei.

JCS-A.G.

1 Comment

  1. Mai purificati si buzunarele halatelor albe. La cat dai si la cat primesti de la actuyl medical am ajuns de RASUL CURCILOR !

Adaugă comentariu