Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Polițiștii cărășeni au făcut un scurt bilanț trist al stării în care unii decid să se urce la volan. Trei sub influențe, prinși în 24 de ore…

Astfel, luni, 13 iunie, polițiștii din Oțelu Roșu au oprit pentru control, pe strada 22 Decembrie 1989, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, dar în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din Moldova Nouă au tras pe dreapta, în comuna Sichevița, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar ieri, în jurul orei  16,42, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control pe DN 57, în Moldova Nouă, un autoturism condus de bărbat de 32 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Ulterior, la testarea Drugtest, aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru una dintre substanțe.

În toate cele trei cazuri conducătorii auto au fost conduși la cea mai apropiată unitate medicală, unde li s-au prelevat mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, informează Poliția Caraș-Severn.

JCS-A.M.