Caraş-Severin, Romania

CORONINI – Asta spun oamenii legii care au tras pe dreapta, aseară, în jurul orei 20.54, pe DN 57, la Coronini, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din Moldova Nouă. La testarea legată de consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru 3 astfel de substanțe!

„Bărbatul de 28 de ani a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările“, transmite Poliția județului.

Totuși, nu este singurul nefericit inconștient care a scăpat la volan. Altul a fost prins, azi noapte, sub influența alcoolului și fără permis. Undeva în jurul orei 23.30, protagonistul incidentului, un bărbat de 38 de ani, mâna un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Bocșa. „La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, au constatat oamenii legii. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pe numele acestuia.

Nici Oțelu Roșu n-a scăpat de inconștienți la volan. Unul dintre ei a fost oprit, ieri, în jurul orei 16.25, pe strada Revoluției din oraș. Oamenii legii au putut constata că bărbatul de la volan figura în evidențe cu dreptul de conducere suspendat. Și el s-a ales cu dosar penal, urmând să suporte rigorile legii.

Punând toate aceste cazuri la un loc, Poliția Caraș-Severin recomandă: „Respectați regulile de circulație, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!“

JCS-A.M.