Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană ne informează că, în perioada următoare, „Buletinele“ au program special, aproape la foc continuu, pentru ca oamenii să aibă actele de identitate în regulă şi să poată vota!

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor Reşiţa, în perioada 21-27 septembrie, va fi următorul: în zilele de luni până vineri, între orele 9.00 şi 13.00, şi de la 15.00 la 18.00; sâmbătă, între orele 8.00 şi 16.00; iar duminică, în ziua votului, de la 7.00 la 21.00 sau, după caz, până la închiderea secţiilor de votare.

Trebuie subliniat faptul că „Alegătorul care deține un act de identitate al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie 2020 își poate exercita dreptul la vot în baza acestuia“, informează municipalitatea, în baza unei decizii a Biroului Electoral Central.

Nu trebuie uitat faptul că SPCLEP Reşiţa deserveşte, în afara municipiului, şi cetăţenii din alte nouă localităţi cărăşene. Este vorba despre Brebu, Caraşova, Dognecea, Ezeriş, Fîrliug, Goruia, Lupac, Văliug şi Zorlenţu Mare. În trecut, pe listă apărea şi Brebu Nou, însă cetăţenii sunt acum arondaţi la SPCLEP Slatina Timiş.

JCS-A.M.