Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Și nu este o glumă! În drum spre planurile mărețe ale administrației locale, au fost achiziționate trei containere-vestiar, iar în zonă au mai fost aduse containere-toaletă, cu cameră tehnică, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități!

„După cum spuneam în campanie, Baza Sportivă Foresta este locul în care mulți dintre bocșeni și-au petrecut timpul în copilărie și adolescență, este locul pe care doresc să-l amenajez și să-l redau bocșenilor de toate vârstele! Iar, în drum spre Baza Sportivă Foresta, oamenii să se bucure de cunoscuta și îndrăgita Alee cu Tei, proaspăt reamenajată, dar și de noul loc de promenadă și agrement, Insula Paradis! Acestea nu au fost doar simple promisiuni și, împreună cu echipa mea de lucru, încet-încet, am mișcat lucrurile și le-am transformat în realitate!“, transmite edilul șef, Mirel Pascu, pe o rețea de socializare.

În urmă cu jumătate de lună, au fost achiziționate pentru aceste zone containere toaletă, cu cameră tehnică, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

„De asemenea, am achiziționat 3 containere-vestiar pentru Baza Sportivă Foresta, deoarece ne dorim să dăm startul activității sportive în această zonă. Vom continua amenajările cu Gospodăria până se aprobă finanțarea proiectului depus la Compania Națională de Investiții pentru Baza Sportivă Foresta, care va cuprinde teren de fotbal, teren de minifotbal, de tenis de câmp și pistă de alergare. Iar, în momentul în care vom finaliza proiectul, acestor containere-vestiar le vom da altă utilitate, spre exemplu: vestiare pentru muncitorii de la Serviciul Public de Gospodărie Comunală. Deși, lucrurile nu se mișcă în ritmul în care eu mi-aș dori, adică, mult mai rapid, totuși am satisfacția că proiectele propuse prind contur“, a încheiat primarul orașului Bocșa, mulțumind tuturor pentru încredere, înțelegere și susținere.

JCS-Antoniu Mocanu