Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primăria, prin Serviciul Public pentru Întreținere și Reabilitare, a efectuat în ultima perioadă de timp, profitând și de vremea bună, lucrări de reparații pe mai multe străzi din municipiu. Asta mai ales în zonele unde au fost efectuate lucrări sau unde au apărut avarii la rețeaua de apă și canalizare, ori lucrări de extindere a rețelei de gaz!

„În același timp, a fost reabilitat trotuarul de pe strada Ștefan Jianu, iar în aceste zile se lucrează la asfaltarea intersecției străzilor Ardealului-Cetății-Ep. N Popeea, strada Vasile Alecsandri (parțial), parcarea BCR, curtea interioară a Școlii Generale 7, unde funcționează secția de volei a Clubului Sportiv Școlar, Liceul Teologic Baptist și grădinița aparținătoare”, transmit oficialii Primăriei Caransebeș.

Reamintim că Primăria Caransebeș a prins două proiecte pe „Anghel Saligny”, în valoare de 25 de milioane de lei, pentru modernizarea unor străzi și trotuare. Se estimează că lucrările vor începe în primăvara lui 2023, data până la care municipalitatea trebuie să rezolve problema proiectării celor două investiții.

JCS-R.M.