La Caransebeș nu s-a întâmplat ca la Reșița! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta ar fi concluzia desprinsă din cele spuse de primarul Borcean cu privire la rețelele de oxigen din cele două mari spitale cărășene!

În contextul scandalului cu firma din Severin care a făcut lucrări la rețeaua de oxigen a spitalului reșițean, primarul Caransebeșului, Felix Borcean, a fost întrebat dacă au fost probleme și la spitalul din al doilea municipiu al județului. Asta pentru că firma severineană a prins lucrări și la rețeaua de oxigen de la Caransebeș. Borcean a explicat însă că nu știe să fi fost probleme cu lucrările executate de această firmă. Totuși, edilul nu înțelege de ce firme cărășene lucrează în Mehedinți, iar cele din județul vecin vin să ia lucrări în Caraș-Severin.

„Nu știu să vă spun, chiar nu cunosc situația. E discutabil, acele poze, că au rămas urme de sudură care vor fi acoperite, mă gândesc, că nu rămâne peretele așa, arată ca și cum ar fi explodat acolo și creează impresia că explodează din clipă în clipă, dar e o instalație nouă. Eu nu am avut vreo interacțiune directă cu firma respectivă. Extinderea rețelei de oxigen nu s-a făcut pe tot spitalul. E curios totuși că muncitori din Caransebeș lucrează la Orșova la spital și noi aducem de la Severin, probabil nu sunt foarte multe alte firme care lucrează pe segmentul acesta“, a spus Felix Borcean.

Și pentru că la spitalul din Caransebeș nu au fost probleme cu lucrările la rețeaua de oxigen, firma din Severin a mai prins o lucrare. Astfel, va trebui să proiecteze și să execute rețeaua de oxigen de pe secția de Cardiologie, de la etajul al treilea, a spitalului. Totul pentru suma de aproape 44 de mii de lei, investiție aprobată în ultima ședință a consiliului local.

JCS-R.M.