Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un tânăr reşiţean de 19 ani a fost prins de polițiști după ce a condus fără permis un autoturism neînmatriculat, care avea montate plăcuţe cu număr fals.

Poliţiştii rutieri sunt cei care, în urma unui control, l-au prins pe tânăr în noaptea de 22 spre 23 martie, în jurul orei 1.25, pe strada Castanilor, circulând dinspre Muncitoresc spre Stavila. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului nu a oprit, astfel că echipajul rutier a trecut la urmărirea lui, până la intersecția cu strada Pavel Chinezu. Acolo tânărul a pierdut controlul volanului și a lovit imobilul cu nr. 103, după care a abandonat autoturismul și a fugit. A fost însă prins în faţa sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“.

După identificare, poliţiştii au putut constata faptul că tânărul n-avea permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto, el fiind acum cercetat penal pentru conducerea fără permis, pentru punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.