L-aţi văzut? Anunţaţi imediat Poliţia! UPDATE: Băiatul a fost găsit! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O femeie a anunţat dispariţia copilului de 13 ani într-o postare pe o reţea de socializare, iar aseară, în jurul orei 22.00, după ce au văzut mesajul, poliţiştii reşiţeni s-au autosesizat!

Au găsit-o pe mamă, care le-a spus că duminică, în jurul prânzului, fiul său a plecat de la locuinţă, un sălaş din Reşiţa, şi nu a mai revenit. Este vorba despre Emanuel Ionel Gomboş, care are ca semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten deschis, aranjat pe o parte, ochi verzi, ten deschis, constituție atletică. La data plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare vișinie, pantofi sport albi cu dungi negre.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE: Copilul a fost găsit de poliţişti în Reşiţa, în această după-amiază. Potrivit oamenilor legii, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit vătămări. Au fost informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor.

JCS-A.M.