Caraş-Severin, Romania

DALBOŞEŢ – Întâmplarea a avut loc la Dalboşeţ, în dimineaţa zilei de 9 septembrie, pe fondul unor dispute. Poliţia fost sesizată prin apel la 112!

Ruga de la Dalboşeţ, de Sf. Maria, a adus şi evenimente neplăcute. Mai exact, la unul din barurile din localitate, un grup de localnici consuma băuturi alcoolice. La un moment dat, în jurul orei 3.30 dimineaţa, doi indivizi, tot localnici, au intrat în bar pe uşa secundară şi s-au luat la bătaie cu cei care se aflau în bar. Motivul, potrivit celor care au sunat la 112, a fost acela că cei doi nu au fost serviţi cu băuturi alcoolice. În timpul altercaţiei, unul dintre cei doi indivizi agresivi l-a lovit cu parul în cap pe Păunică B. Tânărul a căzut ca secerat într-o baltă de sânge.

În urma agresiunii, acesta a fost transportat de către echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde un prim diagnostic a fost de traumatism cranian prin agresiune fizică. Dar starea lui înrăutăţindu-se, a fost trimis la Spitalul Judeţean din Timişoara unde se află în stare critică. Potrivit rudelor, care ne-au sesizat aspectele la redacţie, tânărul nu are şanse foarte mari de supravieţuire. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, procurorul de caz putând schimba încadrarea juridică.

JCS-L.A.