Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii reșițeni antrenați de Gheorghe Cîrlea au participat la gala „Cezar Fight Championship” de la Alba Iulia!

„Competiția de kickboxing a fost organizată de echipa Paul Florean. Mulțumim pentru buna organizare, iar la fiecare categorie au fost puse în joc centuri în sistem piramidal. Copiii mei și-au dorit mult aceste centuri, s-au pregătit intens și iată că rezultatele au apărut! Din cei șase sportivi înscriși în competiția pentru centuri, avem cinci campioni naționali”, este mesajul transmis de antrenorul Gheorghe Cîrlea, de la CSM Reșița.

S-au evidențiat: Simescu Andrei, în vârstă de 9 ani, la categoria -35 kg a câștigat centura – campion național K1; Chisăliță Raul, în vârstă de 10 ani, la categoria -40 kg a devenit campion național K1; Doroftei David, în vârstă de 10 ani, la categoria -45 kg a întâlnit un adversar experimentat din Republica Moldova și a pierdut la puncte în primul meci al piramidei; Costea Maria, în vârstă de 13 ani, la categoria -45 kg a obținut locul I; Doroftei Denisa, în vârstă de -13 ani, la categoria -60 kg a câștigat a luat medalia de aur; Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani, la categoria -63,5 kg a câștigat centura și a devenit campion național K1.

„Sunt foarte mulțumit de rezultatele copiilor. Aceste rezultate îmi dau speranțe și încredere pentru viitor! Mulțumim organizatorului pentru invitație și pentru competiția bine organizată, cu un arbitraj pe măsură”, a încheiat antrenorul Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru