Kickboxerii de la CSM Reșița, 7 medalii la Grand Tournament 3 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni sportivii de la secția de kickboxing a CSM Reșița s-au întors acasă cu opt medalii de la Campionatul Național, acum aceștia au urcat de șapte ori pe podiumul de premiere la Grand Tournament 3!

Competiția a avut loc pe 26 iunie, la Satu Mare, iar antrenorul Gheorghe Cîrlea a însoțit șapte sportivi. Turneul a fost organizat în sistem piramidal. Sportivii reșițeni au fost din nou la înălțime și au reușit să câștige patru medalii de aur și trei de argint.

Maria Costea (în vârstă de 12 ani, categoria -45 de kg) a câștigat medalia de aur, Mihai Rostaș (în vârstă de 13 ani, categoria -40 de kg) a obținut locul I, Ionuț Costea (în vârstă de 12 ani, categoria -65 de kg) a câștigat piramida și a luat aurul, iar Cosmin Stîngaciu (în vârstă de 17 ani, categoria -65 de kg) s-a clasat, de asemenea, pe primul loc.

Medaliile de argint au fost cucerite de Raul Chisăliță (în vârstă de 9 ani, categoria -35 de kg), George Cocîrlan (în vârstă de 11 ani, categoria -60 de kg) și Sergiu Dunca (în vârstă de 18 ani, categoria -65 de kg).

JCS-Ștefan Moraru