Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK a inaugurat pe 24 februarie 2022 un magazin în Reșița. JYSK ajunge, astfel, la o rețea de 117 unități în România.  Magazinul JYSK Reșița are o suprafață de 1400 mp și este amplasat în City Center din strada I.L. Caragiale nr 16, Reșița!

Este primul magazin deschis de retailer în orașul Reșița. Programul de funcționare a magazinului este de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Ne doream de foarte mulți ani să ajungem în Reșița, dar a durat mai mult să găsim un loc potrivit conceptului nostru de magazin, care presupune un spațiu pentru activități de retail, de aproximativ 1400 mp. Prin adăugarea unei noi unități în județul Caraș-Severin, produsele noastre vor fi accesibile unui număr mai mare de clienți. Am pregătit pentru ei oferte speciale de deschidere la peste 2000 de produse și îi așteptăm în săptămâna deschiderii în noul magazin din Reșița, pentru a profita de prețurile foarte bune din campania de deschidere”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Reșița, în perioada 24 februarie – 2 martie 2022. JYSK a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse: perne și plăpumi, saltele, o selecție de mobilier de interior și decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și multe altele.

“Echipa magazinului a așteptat cu entuziasm deschiderea, întâlnirea cu clienții este un moment pentru care ne-am pregătit cu toții în ultimele săptămâni. Clienții vor găsi în magazinul nostru o mulțime de produse în stil scandinav cu care își pot face locuințele mai confortabile și mai frumoase, precum și o echipă de asistenți de vânzare gata să îi ajute cu sfaturi și informații despre cele mai potrivite produse, în funcție de așteptările și necesitățile fiecărui client”, spune Diana Tunea, Director de magazin JYSK Reșița.

Noua colecție de grădină pentru Vara 2022

De asemenea, în magazin va fi prezentă și noua colecție de mobilier și accesorii pentru grădină, care include seturi de terasă, mese și scaune de grădină, hamace, balansoare, șezlonguri, felinare, ghivece și alte produse pentru balcon, terasă și grădină.

Colecția de mobilier de grădină de anul acesta este cea mai vastă de până acum, cu o mulțime de produse noi, într-o varietate de culori și materiale. Mobilierul este realizat din materiale speciale rezistente la umezeală, care fac produsele rezistente pe tot parcursul anului.

Un alt trend interesant este combinația dintre lemn și metal. Aceasta este populară de câțiva ani, pentru că oferă un aspect industrial și minimalist casei. Mobilierul din seria UGILT, care include canapea, etajeră și masă pentru terasă, este un exemplu perfect al acestui trend. Tot mobilierul de grădină de la JYSK este certificat FSC (FSC® N001715), ceea ce înseamnă că lemnul provine din surse responsabile și are trasabilitate.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Reșița îi va îndruma în acest sens.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Resita, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.