Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primul turneu al Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor II, Seria H, va avea loc la Reşiţa, în perioada 21-23 septembrie. Întrecerea este organizată de Liceul Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa, meciurile urmând să se dispute la sala de sport a liceului din localitate.

Cinci formaţii sunt angrenate în competiţie. Pe lângă gazdele de la Liceul Traian Vuia, din Seria H mai fac parte LPS Sebeş, LPS Târgu Jiu, Domino Hunedoara şi LPS Mihai Viteazul Alba Iulia. Handbaliştii reşiţeni, în fapt vicecampioni naţionali de anul trecut la nivelul juniorilor III, vor debuta la juniori II cu un meci împotriva echipei LPS Sebeş, vineri, 21 septembrie, de la ora 16.

Elevii profesoarei Lucia Moruţ vor mai juca sâmbătă, 22 septembrie, cu LPS Mihai Viteazul Alba Iulia (ora 10.30) şi cu LPS Târgu Jiu (ora 18.30), iar duminică, 23 septembrie, cu Domino Hunedoara, de la ora 12.

„Ne dorim să facem un turneu reuşit pe teren propriu, să pornim cu dreptul în noul campionat. Suntem acum la o altă categorie de vârstă – juniori II, şi plecăm la drum cu aceleaşi obiective ca şi până acum, calificarea în fazele superioare ale campionatului. Am încredere în elevii mei, ştiu ce am antrenat până acum şi sunt convinsă că şi în acest sezon vom face o figură frumoasă. Îmi doresc să vină cât mai multă lume la meciurile noastre, la sala Liceului Traian Vuia, să îi susţină pe aceşti băieţi“, a spus profesoara Lucia Moruţ.

Adaugă comentariu