Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal juniori I a Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița începe în această săptămână returul Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. Repartizați în Seria E, sportivii pregătiți de profesoara Eva Todoruț sunt în cărți pentru calificarea în primul turneu semifinal al întrecerii.

Este o echipă ambițioasă, cu pretenții îndreptățite de accedere în fazele superioare ale Campionatului Național. Șapte victorii consecutive au înregistrat handbaliștii reșițeni în turul campionatului, fiind învinși doar de actualul lider, LPS Târgu Jiu.

În prima parte a campionatului, Liceul Traian Vuia Reșița a înregistrat rezultatele: 33-19 cu CSS Hunedoara, 29-21 cu CSS Drobeta Turnu Severin, 42-20 cu LPS Arad, 54-28 cu CS Novaci, 44-20 cu CSS Lugoj, 36-29 cu LPS Banatul Timișoara, 50-25 cu CSS Craiova și 36-43 cu LPS Târgu Jiu. În echipă au evoluat în tur și câțiva handbaliști juniori II, pregătiți de prof. Lucia Moruț.

Liceul Traian Vuia ocupă locul al doilea în Seria E, cu 21 de puncte, după liderul LPS Târgu Jiu, care a acumulat 24 de puncte. Returul va începe sâmbătă, 18 ianuarie, reșițenii urmând să joace în deplasare la CSS Hunedoara.

Adaugă comentariu