Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Sportivii de la Muncitorul Reșița, Energetica Caransebeș și CS Oțelu Roșu au reușit să urce de multe ori pe podium la un turneu internațional desfășurat la Arad!

„Am participat la un turneu internațional la care au concurat în jur de 400 de sportivi din România, Ucraina, Moldova și Bulgaria. Muncitorul Reșița s-a prezentat cu zece sportivi și la U12, Werner Lidia, la categoria 52 de kg și Țeicu Alesia, la categoria 57 de kg, amândouă au luat locul I. La U14, Mitrof Bianca a obținut locul II la categoria 36 de kg, Șerban Rebeca s-a clasat pe locul III la categoria 57 de kg, Bârță Alexandru a fost pe III la categoria 42 de kg. La U16, Ianis Sporea a luat bronzul la categoria 60 de kg și la U18, Teodora Geamănu, la categoria 52 de kg, a luat medalia de argint. Au mai participat sportivi care n-au reușit să urce pe podium și mă refer la Ciprian Burcu, Alexandru Toth și Denis Vrăjitorul. În acest an nu mai avem competiții oficiale, dar vom participa la Oțelu Roșu la un concurs amical. Acolo ne vom întâlni cu cei de la Caransbeș, Oțelu Roșu și Lugoj”, a declarat Dan Păștean, antrenorul de la Muncitorul Reșița.

De la CS Energetica Caransebeș s-au remarcat, la U12, Marc Heghediș (locul I, la categoria 30 de kg), Patrick Cîrcu (locul III, la categoria 34 de kg) și Luca Gherga (locul III, la categoria 38 de kg). La U14, la categoria 52 de kg, Iris Bona a luat medalia de argint, la categoria +57 de kg, Adriana Lițu s-a clasat pe primul loc, iar Ianis Lupșoreanu a luat bronzul la categoria 60 de kg. La U16, Raluca Heghediș s-a clasat pe locul II la categoria 40 de kg și Gabriela Cîrcu a fost prima la categoria 52 de kg.

Rezultate bune au fost obținute și de sportivii de la CS Oțelu Roșu: Alesia Bălan a luat aurul la categoria 36 de kg la U12, Dariana Opârlescu (40 de kg) și Delia Păun, ambele au cucerit medalia de bronz. La U14, Delia Opârlescu a luat locul III la categoria 36 de kg, Lorena Vișan s-a clasat pe locul I la categoria 40 de kg, Dariana Blagoe a fost pe II, iar Casiana Lup s-a clasat pe locul III. Marisa Mironesei a ocupat locul III la cateogria 44 de kg, Sorina Ispin a luat argintul la categoria 52 de kg, Amirah Oprișor s-a clasat pe primul loc la categoria 57 de kg, Rareș Orciu s-a clasat pe locul II la categoria 30 de kg, iar Cristian Slidak a fost pe III la categoria 42 de kg.

JCS-Ștefan Moraru