Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Copiii de la Clubul Sportiv Oțelu Roșu și de la CSM Caransebeș au avut o comportare excelentă la un concurs internațional în Serbia! Trei medalii au reușit să obțină cluburile cărășene, una de aur și două de bronz!

„Felicitări celor șase judoka de la Clubul Sportiv Oțelu Roșu pentru performanța excepțională de la competiția din Serbia, de la Belgrad! O competiție puternică, la care au participat sportivi din 20 de țări. Este incredibil să vedem cum tinerii sportivi din România își fac simțită prezența la competiții internaționale și obțin cu ușurință medalii de aur și bronz. Este un exemplu pentru întreaga națiune, un reminder că ambiția și perseverența ne vor ajuta să ajungem la obiectivele noastre, oricât de dificile ar fi ele. Mult succes în continuare și sperăm să avem o echipă tot mai puternică și mai motivată pentru victorii la nivel internațional. Bravo, fetele noastre: Darianamedalie de aur, Casianamedalie de bronz, Amirah (locul 5), Marisa, Delia și Alesia. Suntem cu voi! Mulțumim Primăria Oțelu-Roșu și primarului Luca Mălăiescu pentru susținere! Mulțumim colegilor noștri de la Judo Club Tamis din Serbia, pentru invitație si pentru primirea calduroasă!”, transmite Clubul Sportiv Oțelu Roșu.

Prezenți la competiție au fost și sportivii de la CSM Caransebeș, antrenați de Ion Radu. „Este întotdeauna impresionant să vezi sportivi și echipe reușind în competiții internaționale. Felicitări sportivilor pentru succesul lor și pentru reprezentarea C.S.M Caransebeș în judo! Competiția din Serbia este cu siguranță o realizare deosebită pentru mândria pe care o aduc comunității sportive din Caransebeș și din România! Rădoi Cataleya, la categoria 25 kg, a luat medalia de bronz, Heghediș Marc, la categoria 31 kg s-a clasat pe 5, la fel și Heghediș Raluca (44 de kg) și Bona Iris (63 de kg)!”, a adăugat și clubul din Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru