Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – La ora actuală, Prefectura Caraş-Severin are echipa de conducere completă, formată din prefectul Cristian Gâfu (PNL), un subprefect de la USR, Andrei Plujar, şi unul de la UDMR, Iosif-Atila Bognar!

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin are de astăzi, 31 mai 2021, al doilea subprefect, Iosif-Atila Bognar, numit în funcţie prin Hotărârea Guvernului nr. 582/27.05.2021, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 557/31.05.2021.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc astăzi, 31 mai 2021, la sediul Palatului Administrativ, în sistem de videoconferinţă, în prezenţa reprezentanţilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Vin în această funcţie cu bună credinţă, deschidere şi o experienţă acumulată în funcţia de consilier superior în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Caraş-Severin. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu domnul prefect, domnul subprefect şi colegii din această instituţie, precum şi cu toate instituţiile statului. Uşa mea va fi deschisă pentru toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin privind problemele legate de Instituţia Prefectului, probleme pe care voi încerca să le rezolv în limitele competenţelor legale. Activitatea mea se bazează pe corectitudine, transparenţă şi eficienţă, dar şi pe respectarea programului de guvernare“, a precizat Iosif-Atila Bognar, noul subprefect al judeţului.

JCS-N.C.