Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre copiile actelor de identitate, de stare civilă, de proprietate sau privind situația fiscală, cerute de diferite instituții, cu diverse ocazii. Schimbul de hârtii va opera virtual, între instituții!

Deputatul liberal cărășean Jaro-Norbert Marșalic spune: „Simplificăm interacțiunea cetățenilor cu instituțiile statului! Ce înseamnă această lege pentru cărășeni? Eficientizarea fără precedent a serviciilor publice; eliminarea completă a birocrației – nu veți mai fi nevoiți să prezentați instituțiilor și autorităților publice acte de stare civilă, de proprietate sau date privind situația voastră fiscală existente la ANAF. Dispare conceptul de document ca mijloc de a prezenta sau transporta informația. Cu o simplă cerere, veți putea accesa orice tip de serviciu public, fără să mai fiți nevoiți să mergeți la ghișeu sau să încărcați în platforme online documente care conțin informații pe care statul deja le deține“.

Aceste facilități nu vor fi puse la dispoziție doar persoanelor fizice. Potrivit deputatului liberal cărășean, de aceleași facilități vor beneficia și societățile comerciale.

JCS-A.M.