Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În 2011, jandarmii cărăşeni au fost angrenaţi în 7.742 misiuni de ordine publică.

Efectivele din cadrul structurilor de ordine publică au executat misiuni de intervenţie pentru 810 apeluri prin Serviciul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, în cinci localităţi, fiind executate 181 intervenţii la sesizările cetăţenilor prin alte mijloace telefonice.

În anul 2011 au fost organizate şi executate 2.097 misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule mixte, în sistem integrat poliţie – jandarmerie, pe raza a patru localităţi urbane şi două localităţi rurale, fiind constatate 169 infracţiuni cu 199 autori.

De asemenea, anul trecut au fost organizate şi executate 822 misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule independente de jandarmi, fiind constatate 66 infracţiuni cu 79 autori. Media zilnică folosită în misiunile de menţinere a ordinii publice a fost de 50 de jandarmi.

Structurile montane din cadrul inspectoratului au executat 761 misiuni de menţinere a ordinii publice în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice. Pentru combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional au mai fost executate 26 acţiuni punctuale cu un efectiv de 247 de jandarmi.

Adaugă comentariu