Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Miercuri a avut loc evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin pe anul 2013. În acest an, jandarmii cărăşeni au fost angrenaţi în 5.300 misiuni de ordine publică.

Efectivele au executat misiuni de intervenţie pentru un număr de 749 apeluri prin Serviciul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, în cinci localităţi. În anul 2013 au fost organizate şi executate 1.559 misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule mixte, în sistem integrat poliţie – jandarmerie, pe raza a patru localităţi urbane şi una rurală, fiind constatate 154 infracţiuni cu 176 autori.

De asemenea, în perioada analizată au mai fost organizate şi executate un număr de 987 misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule independente de jandarmi, fiind constatate 116 infracţiuni cu 128 autori. Structurile montane din cadrul inspectoratului au executat 437 de misiuni de menţinere a ordinii publice în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice. În scopul combaterii activităţilor comerciale ilicite, au fost identificate 72 persoane, fiind ridicate în vederea confiscării 436 pachete de ţigări

Jandarmii cărăşeni şi-au propus pentru anul 2014 continuarea şi consolidarea cooperării şi colaborării cu celelalte instituţii responsabile cu aplicarea legii, creşterea eficienţei misiunilor de menţinere şi asigurare a ordinii publice, creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Adaugă comentariu