Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA –  Cele peste 8000 de voturi obţinute duminică au dat şansa PMP să-şi negocieze favorabil cele două voturi din Consiliul Judeţean. Din surse neoficiale am aflat că PMP va avea un post de vicepreşedinte al CJ.

Aşa cum am mai spus, PMP şi UNPR decid viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Dacă Ion Tabugan, şeful UNPR, doar susţine că ştie numele viitorului preşedinte fără a da prea multe detalii, şeful PMP Caraş-Severin, Ionuţ Popovici, ne-a declarat că îl susţine pe Ion Mocioalcă şi PSD. „Îl susţinem pe Ion Mocioalcă pentru că a renunţat la orgoliile politice. Deci, în acest moment, PMP va vota cu PSD la Consiliul Judeţean pentru că numai aşa ne putem transforma promisiunile din campanie în fapte. Am promis cărăşenilor drumuri bune, un judeţ fără gunoaie şi deschiderea spitalului din Bozovici. Negocierea cu PSD s-a făcut ţinând cont de aceste promisiuni pe care trebuie să le onorăm faţă de cărăşenii care ne-au votat. Aşa cum v-am mai spus, proiectul nostru politic abia începe şi am avut în vedere tot ce este bine pentru oameni, pentru judeţ, pentru partid“. Şeful PMP nu a oferit mai multe detalii privind negocierea cu PSD, însă din surse neoficiale am aflat că PMP a negociat un post de vicepreşedinte. Viitorul şef al judeţului va fi ales după înmânarea mandatelor de consilieri judeţeni, eveniment ce va avea loc vineri, 10 iunie 2016.

8 Comments

 1. Incredibil!D-le Purea, credeam ca sunteti om serios, care ati trait intr-o societate cu legi si oameni corecti dar se pare ca ne-ati inselat.Este posibil sa fiti alaturi de comunisti, care au distrus tara si judetul? In conditiile acestea, cei care mai sperau intr-o schimbare in bine, faceti-va valiza pentru ca se anunta vremuri tulburi.O sa ramineti doar voi cei care au votat hotii si banditii din tara asta.Ne-ati distrus viitorul nostru si al copiilor nostri.

  • …sa inteleg ca cei 10 ani sub Base au fost lapte si miere?!! Ioane tata…impusca-te..nu ai nici o treaba cu realitatea! Aici e vb de politica nu de lupta vesnica intre bine si rau! Prea te iei in serios!

 2. Asta e si sfarsitul lui Basescu care se vedea cel mai de dreapta lider de pe scena. Alianta cu PSD va fi si sfarsitul acestui simulacru de partid in toamna de pe scena politica. Sunt curios sa-l aud pe marinar ce crede de aceasta alianta. Am votat cu ei desi nu-i cunosteam pe candidati, pentru Basescu, dar m-am inselat groaznic.

 3. Sa inteleg ca BASESCU il sustine pe PONTA!!!
  Ce CURVE DE OAMENI POLITICI SUNT PMP-PISTII ASTIA!

 4. Daca reșițenii au votat o culoare politica, este bine ca si judetul sa aibe aceiași culoare. Altfel vom asista la lupte din care vom pierde toți mai ales reșițenii care de 16 ani pierd. E cazul sa se judece interesul cetățenilor…..

 5. Din Iasi in Timisoara , se resimte lipsa sarii fiindca cei mai mari ocnasi au ajuns in fruntea tarii !
  Pastorel Teodoreanu

 6. Rusine PMP, Rusine Basescu! PMP va disparea de pe scena politica! PMP=PSD=COMUNISTI!

Adaugă comentariu