Ion Mocioalcă: Actualei puteri nu îi pasă de traiul românului! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Senatorul de Caraş-Severin susţine că Guvernarea Dreptei a ținut România în fruntea topului european al scumpirilor și în 2020!

Mocioalcă spune că Guvernarea Dreptei sărăcește populația, înghețând veniturile chiar în momentul în care prețurile cresc: „Datele oficiale arată că luna trecută produsele alimentare s-au scumpit dramatic mai ales pentru românii cu venituri mici, cei mai afectați de aceste creșteri! Cabinetul Cîțu mărește veniturile cu doar doi lei pe zi, dar fasolea s-a scumpit cu 18%, iar prețurile la pâine, carne și fructe sunt mai mari cu 5-8%! Actualei puteri nu îi pasă de viața de zi cu zi a românilor, ci se grăbește să vândă companiile profitabile de stat, ca să se îmbogățească din comisioane! Profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor!“.

Ion Mocioalcă mai adaugă că românilor li se pregătește furtuna perfectă: „Coaliția Țeparilor ține deschis robinetul creșterii constante de prețuri și permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare! În acest ritm, coșul de consum al populației se va goli lunar. Proporțional, cu cât li se vor umfla burțile și conturile guvernanților! Bugetul României pe 2021 trebuie să fie despre oameni, nu despre cifre! Dreapta nu poate promova în continuare austeritatea, când un pensionar trăiește cu bani foarte puţini pe lună“.

Din spusele parlamentarului cărăşean, PSD va prezenta pe 27 ianuarie alternativa sa de buget național: „Vom arăta că este posibil să crești veniturile angajaților și pensiile vârstnicilor, respectând chiar deficitul prevăzut de Guvernul Cîțu! Noi propunem un Buget pentru Dezvoltare, nu un Buget pentru Înghețare – așa cum vor apostolii austerității din PNL și USR“!

JCS-L.A.