Ioan Crina: I-am cerut demisia lui Hurduzeu! Mocioalcă vrea doar mandatul de senator! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Consilierul judeţean Ioan Crina, cel care a fost iniţial votat primul pe lista pentru Senat, este revoltat de reîntoarcerea în partid a lui Mocioalcă!

Omul de afaceri, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Caraş-Severin, susţine că „prezenţa pe lista pentru parlamentare a lui Ion Mocioalcă va reprezenta un dezastru pentru organizaţia PSD Caraş-Severin. Vreau să vă spun că prezenţa lui pe liste nu a fost votată de nici un for al partidului, ci asumată de preşedintele interimar Silviu Hurduzeu. Deşi în Biroul Politic Judeţean, legal constituit, a fost votată o altă listă, Hurduzeu a ales să trimită conducerii centrale spre validare o listă pe care era trecut şi Ion Mocioalcă. Pentru că nu a respectat deciziile forului judeţean, eu, în şedinţa de birou a organizaţiei, i-am cerut demisia, lucru pe care îl fac acum şi public. Nu cred că mai poţi fi preşedinte, chiar şi interimar, când nu respecți deciziile unui for al partidului, când nu respecţi ce au votat oamenii de lângă tine. Şi cred că pe viitor, Silviu Hurduzeu nu mai poate emite vreo pretenţie de şef al PSD Caraş-Severin după tot ce a făcut“.

Ioan Crina mai crede că Mocioalcă are doar scopul de a câştiga un mandat de senator şi atât: „Cât despre Ion Mocioalcă, părerea mea este că a venit la PSD nu ca să continue vreun proiect, aşa cum am văzut că a declarat, ci să ia un mandat de senator şi să se întoarcă înapoi la PRO România. Doar acolo este naşul Ponta, nu aici în PSD Caraş-Severin. Mocioalcă şi-a urmărit mereu doar interesul, un interes care nu are multe în comun cu PSD Caraş sau cu judeţul Caraş-Severin“.

JCS-N.C.