Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este de părere deputatul liberal cărășean Jaro Marșalic, care subliniază că investițiile au devenit o componentă mai importantă decât consumul, atât la alcătuirea bugetului de stat, cât și în creșterea economiei. Fapt pentru care România își merită locul în organizațiile statelor cu economii avansate!

Iar acest lucru este vizibil, potrivit oficialului, în realitatea de zi cu zi, dincolo de cifre: „Investițiile au devenit o componentă mai importantă decât consumul, în alcătuirea bugetului de stat și în creșterea economiei. Potrivit indicatorilor de profil, în trimestrul al treilea al anului trecut, investițiile au contribuit cu 3,8% în creșterea PIB, iar consumul – cu 2,5%. Dincolo de aceste cifre, situația se poate observa mergând prin țară și privind cum construcțiile industriale, comerciale ori rezidențiale au devenit un domeniu foarte vizibil, generator de locuri de muncă“.

Jaro Marșalic este de părere că investițiile nu sunt doar de natură privată, lor alăturându-li-se cele guvernamentale și fondurile europene, care aduc constant îmbunătățiri infrastructurii publice din aproape orice domeniu, de la autostrăzi și căi ferate, până la spitale și școli. „A venit momentul ca România să se comporte ca o țară care își merită locul în organizații ale statelor cu economii avansate, precum UE sau OECD. Acum, investițiile devin locomotiva creșterii economice, iar asta arată că România a devenit interesantă pentru investitorii internaționali, care ne văd ca pe o piață performantă, profitabilă și stabilă. Dragi prieteni, echipa PNL Caraș-Severin vă asigură de toată prețuirea. Nu uitați, PNL nu lasă pe nimeni în urmă.“, a încheiat liberalul cărășean.  

JCS-T.K.