Caraş-Severin, Romania

FOROTIC – În parteneriat cu administraţia locală din Doclin, Alexandru Sporea, primarul comunei Forotic, a depus cererea de finanţare pentru înfiinţarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale!

Cu paşi mici dar siguri, Primăria Forotic îşi atinge obiectivele propuse. De curând, administraţia locală a depus cererea de finanţare pe Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“ pentru înfiinţarea serviciului de distribuţie de gaze naturale, cu reţele inteligente în comunele Forotic şi Doclin, valoarea investiţiei ridicându-se la 60.000.000 lei. Indiferent de culoarea politică, în parteneriat cu administraţia comunei Doclin, nivelul de trai al locuitorilor va creşte considerabil. Alături de alte proiecte legate de reabilitarea drumurilor, apă şi canalizare, comuna Forotic ar putea avea altă perspectivă de dezvoltare şi, de ce nu, să prezinte interes şi pentru investitori.

„La acest proiect am muncit de la finele anului 2020. La prima întâlnire am fost 6 comune interesate și din diferite motive pe care numai dânșii le știu, au rămas numai Forotic și Doclin. Îi mulțumesc partenerului meu pentru seriozitatea cu care a tratat proiectul în ciuda faptului că afilierea politică este diferită. În slujba comunității, nu a partidului. Un proiect de suflet care, împreună cu <<Modernizarea Drumului Județean>>, <<Apă și Canalizare>>, va dezvolta substanţial comuna, va creşte considerabil nivelul de trai al cetățenilor și interesul investitorilor pentru comuna Forotic“, a precizat Alexandru Sporea, primarul comunei Forotic.

JCS-Nicoleta Moraru