Intervenţie de urgenţă, cu 60 de evacuaţi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un incendiu la unul dintre transformatoarele electrice ale unei firme de pe strada Timişoarei din municipiul Reşiţa a pus pe jar inclusiv operatorul de electricitate, în această după-amiază, iar sirenele pompierilor militari s-au făcut auzite în tot oraşul. Aproximativ 60 de persoane, angajaţi ai societăţii, au fost evacuate!

„Intervenție de urgență, cu trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, la un incendiu izbucnit la o societate comercială de pe strada Timișoarei din municipiul Reșița. Incendiul se manifesta cu degajare de fum la unul din transformatoarele de curent electric ale clădirii“, informează ISU CS.

Pompierii militari au reuşit să localizeze rapid incendiul, acţionând pentru lichidarea lui şi împiedicând astfel propagarea acestuia la restul clădirii. Din fericire, incendiul a fost stins rapid şi nu au fost înregistrate victime.

Potrivit pompierilor, în interiorul clădirii, aparţinând unei societăţi de producţie de confecţii textile, se aflau bunuri valorând aproximativ 2.000.000 de euro, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurt-circuit la panoul de comandă al tabloului electric.

JCS-A.M.