Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Lucrările din cartierul Măgura au fost blocate fiindcă nu exista autorizaţie de la Regionala CFR pentru realizarea subtraversării căii ferate!

În urmă cu o lună şi jumătate, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, candidatul PMP Caraş-Severin pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, verifica în teren stadiul acestor lucrări de canalizare, însă constructorul nu putea continua fără această autorizaţie. El a promis atunci că va face demersuri în acest sens, autorizaţia de la CFR fiind absolut necesară pentru a se realiza subtraversarea căii ferate şi conectarea la apă a zonei de la Podul Mare în jos, cum preciza şi edilul oraşului Bocşa, Eugen Cismăneanţu, candidat din partea PMP Caraş-Severin pentru un nou mandat de primar.

Se pare că Popovici s-a ţinut de promisiune şi a obţinut acea autorizaţie: „Nu pot decât să mă bucur atunci când întâlnesc oameni înțelegători, care își doresc, la fel ca mine, binele comunității. Un astfel de om este Sorin Anghel, directorul Regionalei CFR Timișoara, care a înțeles necesitatea urgentării lucrărilor de canalizare în cartierul Măgura din Bocșa.
Vă anunțam recent că lucrările de canalizare din Bocșa Montană, de la Podul Mare în jos, au fost blocate din cauza lipsei autorizaţiei de lucru de la CFR pentru subtraversarea căii ferate. (…) În urma discuțiilor avute cu Sorin Anghel, problema și-a găsit rezolvare, iar avizul a fost eliberat în scurt timp. Constructorul are acum cale liberă să continue investiția și astfel să oferim și măgurenilor condiții normale de trai“.

JCS-A.G.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar: 21200020