Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, CSM Reșița a fost gazda etapei a treia a Interligii Naționale de fotbal la categoriile U10, U9, U8, U7, alături de echipele Gloria Arad, CFR Timișoara și Recaș Electrica!

„A fost o zi plină de fotbal, cu pasiune, dăruință, devotament din partea tuturor copiilor. De remarcat ar fi și faptul ca la aceste categorii de vârste, rezultatele nu sunt contabilizate, cel mai important lucru fiind bucuria de a juca. Un alt lucru de menționat este că meciurile la cele 4 categorii de vârstă se desfășoară concomitent pe mai multe terenuri. Ne-am bucurat că vremea a ținut cu noi și copiii au avut parte de o zi perfectă pentru fotbal. În concluzie, putem afirma cu tărie ca a fost o zi în care toți copii s-au simțit bine și s-au bucurat de fotbal.”, a spus prof. Casian Niculiță, de la CSM Reșița.

„La Interliga de la Reșița am avut parte de trei meciuri utile, cu echipe din județe diferite: Arad, Caraș-Severin și Timiș. Scopul nostru a fost să urmărim creșterea în joc, mai puțin rezultatul și dezvoltarea abilităților pas cu pas a micilor fotbaliști. CFR Timișoara, la nivel de copii și juniori, este pe un drum bun și cred că suntem bine structurați la toate grupele de vârstă. Viitorul sună bine!”, a declarat și Flavius Popescu, de la CFR Timșoara.

JCS-Ștefan Moraru