Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Spune deputatul liberal Dumitru Rujan, la încheierea sesiunii parlamentare!

„Reprezentarea interesului cetățenilor din județul Caraș-Severin, dar și al celor din țară, a fost punctul de reper al activității mele parlamentare, din sesiunea care tocmai s-a încheiat, a concluzionat deputatul. Am inițiat proiecte legislative și am susținut, prin vot, adoptarea unor legi care aduc modificări importante și de substanță pentru majoritatea dintre noi“.

Liberalul cărășean a dorit să prezinte pe scurt o parte din proiectele promovate, în primele șase luni ale anului, unele dintre ele ajunse deja lege sau fiind transmise spre promulgare, la președinte: „Proiect de Lege privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru producătorii agricoli de legume – fructe şi cartofi; Proiect de Lege pentru completarea Legii drepturilor pacientului nr.46/2003, devenit Lege 138/2023; Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.111/2011 privind comunicațiile electronice, transmisă spre promulgare;  Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.272 din 21 iunie 2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, republicată, cu modificările și completările ulterioare – aflată la promulgare; Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.53/2003 – Codul muncii – tot la promulgare“.

În plus, deputatul a transmis membrilor Executivului 26 de întrebări/interpelări pentru a clarifica problemele pe care i le-au semnalat cetățenii. „A fost o sesiune parlamentară intensă, dar productivă. Sunt încrezător că prin munca noastră îmbunătățim semnificativ calitatea vieții în România!“, a concluzionat Dumitru Rujan.

JCS-T.K.