Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș a pierdut definitiv procesul pe care-l intentase municipalității și spitalului, după ce primarul Felix Borcean a demis-o din funcție. S-a întâmplat în decembrie 2018, iar de atunci Popovici și-a căutat dreptatea în instanță.

Dar nu a găsit-o, pentru că atât magistrații Tribunalului Caraș-Severin, cât și cei ai Curții de Apel Timișoara nu i-au dat soluția favorabilă. Iar primarul Felix Borcean nu a dorit să facă mare tam-tam pe acest subiect.

„Referitor la conducerea spitalului, știți că nu am făcut mare tevatură nici în momentul în care am câștigat în primă instanță, nu este cazul nici acum. S-a câștigat finalmente și acest proces, asta cumva limpezește apele în ceea ce privește eventualitatea organizării unui concurs pentru funcția de manager al spitalului din Caransebeș, pentru că până la pronunțarea definitivă a instanței eram puțin blocați în acest sens. Sentința ne-a ușurat calea spre a împământeni un manager la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și probabil că în viitor vom demara procedura pentru scoaterea la concurs a acestui post”, a precizat edilul Caransebeșului.

R.M.