Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida din etapa a II-a a Ligii 1 la fotbal feminin dintre ACS Heniu Prundu Bârgăului și ACS Banat Girls, de duminică, 5 septembrie, s-a încheiat cu scorul de 6-0! Această primă înfrângere usturătoare suferită de fetele pregătite de Daniel Amariei este și din cauza lipsei de pregătire, dar și din cea lotului subțire al echipei cărășene!

Chiar după acest joc, antrenorul Daniel Amariei a reușit să aducă încă trei fotbaliste la echipă și își mai dorește să întărească lotul cu încă două sau trei fete.

„Am avut o deplasare foarte dificilă, ținând cont de starea lotului actual și de echipa pe care am întâlnit-o. Adversara noastră cred că a făcut cele mai importante transferuri din această vară, ACS Heniu Prundu Bârgăului a fost echipa mai bună, care a dominat meciul din primul și până în ultimul minut. Totuși țin să le felicit pe fetele mele, care și-au dat viața pe teren, dar din păcate, nici condiția fizică nu ne-a ajutat foarte mult. Mă bucur că în ultimele zile am reușit să facem trei transferuri foarte importante pentru noi. Sperăm să mai aducem două sau trei fete, chiar dacă s-a încheiat perioada de transferuri. Acum nu ne rămâne decât să pregătim meciul de sâmbătă și să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte în campionat”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei Banat Girls.

Banat Girls: Milacruz Martinez Milagros, Carla Chise, Delia Dan, Elena Ruvilă, Stefanija Roksa, Darian Muntean, Denisa Burdan, Oana Stoianov, Patricia Fazakas, Paula Muntean și Mădălina Gînju. Rezerve: Alexandra Kovacs, Andreea Stoicheci, Laura Bitea și Denisa Ion.

În etapa a III-a a Ligii 1, Banat Girls va întâlni sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 11:00, echipa AFC Fair Play Joc Cinstit, meci ce se va disputa pe stadionul din comuna Comloșu Mare.

JCS-Ștefan Moraru