Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informaţii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel încât să iasă articole de  ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Încercăm să vă mai plimbăm printre şuşoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politică. Toate au un sâmbure de adevăr, asta să vă fie clar, însă modul în care sunt scrise le duce în zona pamfletului. Că sunt utile sau inutile, vedeţi voi! Noi vi le oferim pentru că le ştim. Şi, credeţi-ne, ştim multe!

✔️ Austriecii de la PORR sunt şocaţi. Nelu i-a pus să refacă lucrurile executate aiurea în unele locuri. Aşa ceva nu s-a mai întâlnit. Adevărul este că Nelu este naţionalist şi i-a pus la treabă nu neapărat de dragul lucrului bine făcut, ci de urâtul austriecilor care nu ne-au primit în Schengen.

✔️ În ciuda faptului că pesediştii din Consiliul Judeţean au spus că ultima şedinţă, la care nu a mai participat Romeo Dunca, a fost calmă, civilizată şi liniştită, lucrurile nu sunt chiar aşa. Ori dacă Crina, Stuparu nu mai au la cine să ţipe, nu mai au cu cine să facă spectacol, se vor pierde… De obicei, peste linişte se aşterne uitarea!

✔️ Pentru cine nu ştie, listele AUR pentru parlamentare, din Caraş-Severin, au fost contestate de către doi cetăţeni, însă fără şanse de câştig. Era prea uşor la alegeri pentru PSD şi PNL să primească şi voturile AUR. În plus, domnul doctor Purea mai are o şansă să îşi îndeplinească visul de a ajunge în Parlament, acolo unde vrea să „opereze“ la greu sistemul medical românesc. Poate îi iese mai bine decât în Consiliul de Administraţie al SJU Reşiţa.

✔️ Cei de la Digi24 nu se mai satură să difuzeze momentul artistic al lui Ludovic Orban. Ne-a rupt pe toţi cu talentul lui muzical. Să sperăm că Dunca este pe munte şi nu vede aşa ceva! E bine să aibă în minte doar atacurile PSD, ca să poată să lupte să ducă Forţa Dreptei în Parlament, cu Ludovic cu tot! Şi ălora trebuie să le cânte cineva ceva.

✔️ Blaga de la Văliug şi-a dat demisia din Liga Aleşilor Locali. Aoleo, dle primar, păi dvs sunteţi tot ales local. De unde atâta supărare? Lăsaţi că în 2028 veţi fi parlamentar. V-am promis că vă spunem noi cu cine va trebui să discutaţi în PNL pentru a fi pe liste.

✔️ La diverse articole din presa cărăşeană, la diverse postări ale fostului preşedinte Dunca, oamenii încă îl întreabă când face drumul nu ştiu care, când face nu ştiu ce. Alooo! Treziţi-vă, oameni buni!

✔️ Felix a fost investit primar. Va fi şi singurul primar care are un Consiliu Local format dintr-un număr par de consilieri şi se pare că nu şi-ar dori să aibă viceprimar, deşi liberalii vor să îl convingă să aibă viceprimar o Mihaela. Ai dracu liberalii ăştia…

✔️ Liberalii şi pesediştii cârcotaşi spun că partidele lor nu vor obţine scoruri bune la alegeri pentru că sunt două femei de la Bucureşti pe liste. Le spunem noi că se înşeală. Nimeni nu a trimis cele două doamne să le sacrifice aşa pe aici. Rezultatele vor fi bune. Noi putem chiar să spunem că PSD va avea doi deputaţi şi un senator, PNL va avea tot doi deputaţi şi un senator. Şi Dunca va ieşi deputat. Iar dacă Isac are ambiţie, păcat de Nedelcea…

✔️ După 20 de ani de campanii electorale, constatăm că, în sfârșit, Caraș-Severinul evoluează în bine! Dacă în urmă cu mulţi ani a fost nevoie de un ministru să vină la Reșița să pună lacătul pe prăjiturile Ancăi de la cofetărie, astăzi un viitor președinte promite redeschiderea combinatului de la Oțelu Roșu. Mai greu va fi cu găsirea forței de muncă, după ce deja prea mulți cărășeni lucrează la grădinile suspendate deasupra Centrului Reșiței, dar și mai mulți la hidrocentralele promise pe Bârzava, de Nelu Popa. Nu vrem să fim răi! Important e că generaţiile viitoare vor avea de lucru.

✔️ Trei zile, locuitorii din Oţelu Roşu au ţinut-o într-un chef continuu. Oamenii îl iubesc şi mai mult pe Silviu Hurduzeu pentru faptul că l-a pus pe Luca la senatori şi, în sfârşit, scapă de el. Cei din Oţelu Roşu o vor pe doamna Mălăiescu chiar mai mult decât pe Umbrărescu. Ştiu ei de ce…

P.S. Nu uitați! Acesta este un pamflet, tratați-l ca atare!

Adaugă comentariu