Îndepărtarea lui Grindeanu, cea mai mare greşeală a PSD - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta a spus preşedintele Marcel Ciolacu, prezent la Reşiţa, precizând că îndepărtarea lui Grindeanu s-a făcut din anumite raţiuni care au ţinut de fosta conducere a PSD!

„Ca să nu se mai întâmple aşa ceva, împreună cu dl Paul Stănescu, secretarul general al PSD, am venit cu nişte modificări la statutul partidului. Şi din acest moment nu se mai poate întâmpla. Dar îmi menţin părerea că cea mai mare greşeală a Partidului Social Democrat a fost îndepărtarea lui Sorin Grindeanu. În acest moment, este o decizie în partid, premierul propus este dl Rafila, dar nu excludem o discuţie în partid pentru ca dl Grindeanu să fie propus din nou prim-ministru. (…) Am insistat, nu mai e o decizie a mea (a preşedintelui partidului – n.r.), dar e o decizie colectivă, şi faţă de alţi lideri, eu nu mă sfătuiesc în afara partidului, ci doar în interior“, a spus liderul PSD.

Legat de ceea ce se întâmplă „în ograda vecinilor“, Ciolacu a afirmat: „În România nu este guvernare. Ei au făcut-o (liberalii – n.r.), e pentru prima oară în 30 de ani, când au confundat o coaliţie cu Guvernul României. Când ajungi în Palatul Victoria – şi aduceţi-vă aminte de comportamentul demn şi corect al lui Sorin Grindeanu –, acolo reprezinţi România. Nu mai reprezinţi o coaliţie sau un partid politic. Confundă lucrurile şi noi toţi plătim aceste lucruri. Veţi vedea pe termen lung. Nu mă interesează cine iese la PNL, din punctul meu de vedere, şi unul şi altul au fost prim-miniştri şi au demonstrat oamenilor capacitatea lor administrativă. E treaba lor, să se descurce, să se bată între ei acolo“.

JCS-A.M.