Caraş-Severin, Romania

CORNEREVA – Un grav accident de circulație s-a produs ieri, la prânz, pe DJ 608, la Cornereva, în urma căruia un copil de 4 ani și-a pierdut viața, la volan aflându-se mama, fără permis, care ar fi și părăsit locul accidentului!

Polițiștii din stațiunea Băile Herculane au fost anunțati despre accident, la fața locului oamenii legii găsind un autoturism răsturnat într-un pârâu, de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva.

„Ulterior a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare. Ceilalți trei minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier. Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului“, informează Poliția județului.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis.

JCS-A.M.